Raftehegn

Køb, Design & Opsætning

Hos Anlægsgartnerne mestrer vi anlæg af terrasser på et professionelt niveau!

Afbarkede Raftehegn

Som anlægsgartnere udfører vi også opsætning af raftehegn til din have. Anvender man afbarkede rafter til sit ny raftehegn, kan man opnå et elegant og stilrent look, hvor man stadigvæk sikre det naturlige udseende man opnår ved at anvende træ. Denne type hegn kan både monteres horisontalt og vertikalt.

Afbarkede rafter er bundsolide og levetiden ca. 20-25 år alt efter hvordan man behandler det. Raftehegnet er lette at behandle med træbeskyttelse.

Det er også muligt at ændre farven hvis man har lyst til det.

Hos Anlægsgartnerne anvender vi altid materialer der overholder den europæiske standart indenfor kravende omkring trykimprægnering, hvilket er din sikkerhed for et professionelt resultat.

Terrasse anlæg – Få anlagt den ønskede terrasse

Lodret raftehegn med bark, er et meget robust og naturligt hegn som har mange fordele, foreksempel har hegnet en lang levetid på grund af at barken beskytter rafterne imod vind og vejr. Man er også fri for at behandle træet da det er vedligeholdelsesfrit.

Raftehegn med bark er brugt mange steder i både sommerhuset, kolonihaven samt i parcelhus kvarteret. Raftehegn ses også omkring børnehaver og institutioner da det er et miljøvenligt hegn som ikke er imprægneret.

Rafterne kan både monteres som “lodret” eller “vandret” beklædning.

Rafterne kan typisk leveres eller monteres i målene 4-7 cm eller 6-9 cm granrafter.

Levetiden på denne type hegn er mellem 20-30 år, dog afhængigt af forholdene. man skal også huske på det altid er stolperne der forgår hurtigst, så vælg altid “NTR” godkendte stolper eller vælg de meget bedre men dyre Eg-stolpe eller robinie stolpe, det forlænger levetiden af hegnet.

Vi levere og montere altid med “NTR” godkendte materialer, som overholder den europæiske standard indenfor trykimprægnering og bygge materialer.

Læs mere om opsætning af hegn og bræddehegn

Vidste du at?

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Få en professionel på besøg

Vi giver dig en unik mulighed for at få en effektiv og venlig anlægsgartner på besøg, hvis du har en opgave, som du gerne vil have løst så hurtigt som muligt.