Om os

Anlægsgartnerfirmaer med mange års erfaring

Hvem er anlægsgartnerne?

Anlægsgartnerne er en sammenslutning af de aller bedste anlægsgartnere og brolæggere i landet. Vi arbejder ud fra traditionelle danske værdier som “en aftale er en aftale”, og vi ligger stor vægt på god kundeservice og godt solidt håndværk med øje for detaljen.

Hos os er du som kunde i centrum. Vi har mang  års erfaring med Brolægning, haveanlæg, fliselægning og alle andre have opgaver.

Vi igennem årene opbygget et netværk af stærke samarbejdspartnere, der gør at ingen opgave er hverken for lille eller stor, og ikke er begrænset til arbejdet i haven.

Vi har via tusindvis af udførte opgaver opnået den unikke forståelse for, hvordan dit projekt kommer til at matche både dine ønsker og din økonomi.

Vi ved af erfaring at kompetent rådgivning er det første skridt til at succesfuldt projekt, som der indfrier dine ønsker og forventninger, og at tilfredse kunder vender tilbage næste gang der er et projekt der skal laves.

Derfor giver vi altid et realistisk tilbud på din opgave, både ifht. tid og økonomi, så du kan forvente at den pris der står på papiret også er den pris du har betalt når vi har ryddet op efter os og din nye have er klar til brug.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Svaret er på vej!

Vi er tilbage med et svar indenfor kort tid.

Her hos Anlægsgartnerne tager det maksimum 48 timer fra du kontakter os til du får et svar