Japanske haver

Der er flere og flere danske boligejere, der drømmer om at eje et japansk haveanlæg, og du er måske en af de mange boligejere?

Vi har indrettet japanske haveanlæg i mange år, og vi kan naturligvis fremvise en lang række flotte og inspirerende referencer.

Hos Anlægsgartnerne mestrer vi anlæg af terrasser på et professionelt niveau!

Få opfyldt din drøm om en japansk have

En japansk have er en spændende størrelse, fordi denne havetype skiller sig ud fra den traditionelle danske have på flere forskellige parametre. Den japanske have er en havetype, der giver ro og plads til fordybelse.

Vi, Anlægsgartnerne vil gerne varetage hele projektet for dig, som ønsker en japansk have. Vi står for indkøb af sten, fisk, træer, blomster, planter, bassiner og rensningsanlæg, ligesom vi står for anlægning og indretning af de mange elementer.

Det er en realitet, at bassiner i japanske haver er mere eller mindre vedligeholdelsesfrie, hvilket hænger sammen med, at rensningsanlæg er mere effektive end nogensinde før.

Specialister i at indrette japanske haveanlæg

Vi er specialister i at indrette japanske haveanlæg, så hvis du skal have indrettet et smukt og unikt japansk haveanlæg, så skal du ikke længere være i tvivl om, hvor du skal henvende dig. Selvom vi gerne rådgiver og vejleder dig, så er det i sidste ende dig, der er herre over, hvordan din japanske have skal se ud.

Der er stort set ikke det, som ikke kan lade sig gøre, når det handler om indretning af japanske haver, så hvorfor ikke få opfyldt din drøm én gang for alle? Du løber ingen risiko ved at kontakte os, da vi gerne besvarer spørgsmål og udarbejder tilbud ganske gratis og uforpligtende.

Vi skaber den perfekte have, ligesom vi informerer dig om, hvordan du skal vedligeholde din have, så du kan få glæde af din have i utallige år fremadrettet. Hvis du er i tvivl om, hvordan en klassisk japansk have ser ud, så tag et kig på vores mange referencer.

Vidste du at?

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Få en professionel på besøg

Vi giver dig en unik mulighed for at få en effektiv og venlig anlægsgartner på besøg, hvis du har en opgave, som du gerne vil have løst så hurtigt som muligt.