Bræddehegn

Bræddehegn er en klassiker, som fremstår meget elegant. Bræddehegn kan leveres og monteres på mange forskellige måder fx mellem eller uden på stolperne.

Hos Anlægsgartnerne mestrer vi anlæg af terrasser på et professionelt niveau!

Klassisk hegn til haven

Vi bygger selvfølgelig dit nye hegn efter dine krav så du får de helt rigtige omgivelser hjemme i haven. Bræddehegn er lette at behandle, og passer til alle bolig typer og stile. Du har også muligheden for at male det hvis man ønsker – du kan derfor personliggøre dit hegn præcis som du vil. Denne type hegn har en levetid på 15-20 år, dog anbefaler vi at man ved denne type hegn, behandler og vedligeholder det for at sikre en god levetid. Vi har mange års erfaring med vejledning og rådgivning og opsætning af hegn. Hvis du har spørgsmål til hvilket hegn der er den optimale løsning dig, står vi altid til rådighed. Vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg til din have. Læs mere hegnsopsætning og  opsætning af raftehegn

Vidste du at?

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Få en professionel på besøg

Vi giver dig en unik mulighed for at få en effektiv og venlig anlægsgartner på besøg, hvis du har en opgave, som du gerne vil have løst så hurtigt som muligt.