Gårdhave

Det er de færreste boligejere, som ikke blot én gang i livet har drømt om at have egen (eller fælles) gårdhave. Du kan nu få den ønskede gårdhave, da vi har erfaring med at skabe de smukkeste og mest fredfyldte gårdhaver.

Hos Anlægsgartnerne mestrer vi gårdhaver på et professionelt niveau!

Professionel indretning af gårdhaver

En flisebelagt terrasse vil være til glæde for dig, hvis du sætter pris på at kunne sidde og nyde solens stråler samt naturen udenfor. Vi har i årevis anlagt både større og mindre terrasser for vores kunder, som har vist stor taknemmelighed for det udførte arbejde. Vi kan også anlægge din terrasse, hvis du er overbevist om, at en terrasse vil kunne gøre din hverdag bare en anelse bedre. hos os har anlægsgartnerne  specialiseret sig i at anlægge flotte og stabile terrasser i mange forskellige mønstrer og størrelser. Der er ikke det, vi ikke kan hjælpe dig med, da vi mestrer alt lige fra opmåling og udgravning til brolægning og finpudsning af din kommende terrasse. Anlæg af terrasse kræver både erfaring og præcision – og det har alle vores brolæggere naturligvis.

Gårdhave inspiration – Vi er din inspirationskilde

Det er en kunst i sig selv at indrette en gårdhave, hvorfor det kan være sundt at søge inspiration udefra, så det bliver nemmere at planlægge det videre forløb.

Anlægsgartnerne vil gerne være din foretrukne inspirationskilde, da vi har indrettet mange gårdhaver og således kan byde ind med mange gode idéer samt tips og tricks.

Selvom pladsen er trang, så er der rig mulighed for at indrette en flot og indbydende gårdhave, hvor enhver beboer vil føle sig til rette. Vi vil meget gerne høre om, hvordan din kommende gårdhave skal se ud, så grib knoglen eller send en mail til os.

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, da vi ønsker at yde den bedste kundeservice til alle vores kunder. Hvis du blot vil have udarbejdet et uforpligtende tilbud, så kan vi også hjælpe med det.

Læs mere om indretning af haveanlæg

Vidste du at?

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Få en professionel på besøg

Vi giver dig en unik mulighed for at få en effektiv og venlig anlægsgartner på besøg, hvis du har en opgave, som du gerne vil have løst så hurtigt som muligt.